Jongens kv Bolsward winnen de kransen in Wier

Afgelopen zondag stond in de jongenscategorie de traditionele afdelingswedstrijd in Wier op het programma.

Al jarenlang organiseert de nu 100-jarige VvV daar een afdelingswedstrijd voor jongens. 40 jongensparturen hadden zich aangemeld, waaronder het partuur van Bolsward. Wat de afgelopen weken niet lukte kwam er afgelopen zondag wel uit. Aan het einde van de lange kaatsdag, het begon al om 09.00 uur, stonden de jongens van Bolsward in de kransen voor de bestuurstent.

De Bolswarder jongens, die het hele seizoen in de dezelfde formatie kaatsen met Hidzer Bogaard, Jelle Cnossen en Menno Galama, versloegen in de finale Dronryp met 5-4 en 6-4.

Op de foto van links naar rechts: begeleider Anno Galama (de koeien moesten vandaag even wachten), Hidzer Bogaard, Jelle Cnossen en Menno Galama.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.