Jongen wordt afgesneden en belandt in sloot

Een 14 jarige jongen uit Bolsward is woensdagmiddag even voor 14 uur in een sloot belandt nadat hij werd afgesneden door een vrouw op een bakfiets.

De jongen fietste op de dr Beekhuissingel en ter hoogte de Brunostraat werd hij gedwongen uit te wijken doordat een vrouw op de bakfiets de bocht te ruim nam. Door die uitwijkmanoeuvre belande de jongen in de sloot. Volgens het slachtoffer fietste de vrouw door nadat ze had lachend had omgekeken.

De schade is aanzienlijk want de fiets heeft forse schade opgelopen en de mobiele telefoon van de jongen is kapot. De moeder van het slachtoffer hoopt dat er mensen zijn die iets hebben gezien. Zij kunnen zich via TV Bolsward melden.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.