Johan Steenbeek vertrekt uit de raadsfractie van CDA SWF

Tot spijt en verrassing van de CDA-fractie Súdwest-Fryslân heeft de nummer 6 op de lijst, Johan Steenbeek, besloten om per direct te stoppen bij het CDA. Hij neemt zijn zetel mee.

Fractievoorzitter Douwe Attema: “Het kwam bij ons als een volkomen verrassing. Johan Steenbeek stortte zich vol enthousiasme in de aanloop naar de verkiezingen en schreef mee aan ons programma. De afgelopen anderhalf jaar heeft hij een prachtige kans gekregen om het politieke vak te leren binnen onze fractie. Hij kreeg een mooie verkiesbare plaats op de lijst. Eind december kondigde Johan bij ons aan niet meer verkiesbaar te willen zijn bij de volgende verkiezingen, onder andere door zijn drukke gezinsleven. Deze raadsperiode wilde hij nog uitzitten. Gisteravond kondigde hij aan uit de fractie te stappen.”

Fractievoorzitter Douwe Attema en voorzitter Hans Hettinga zien de verkiezingen met vertrouwen tegemoet. Hettinga: “Wij hebben een achterban met trouwe leden in Súdwest-Fryslân. Ons programma met daarin zeven belangrijke speerpunten is enthousiast ontvangen door onze leden. Wij kijken nu graag vooruit naar de verkiezingen van 16 maart”.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.