Succesvolle try out Jochem Myjer

Het was de 6e try out van Jochem Myjer zijn nieuwe programma. Bij een try out is het zoeken naar een formule, kijken of grappen aanslaan en of het publiek datgene begrijpt wat jij als artiest hebt bedacht.

Als het aan een groot deel van het Bolswarder publiek ligt hoeft Jochem niet zoveel meer te veranderen. In twee keer drie kwartier gaat hij als een wervelwind tekeer op het podium. Want ook al moet hij zo nu en dan even het papier erbij pakken, het publiek lacht , gniffelt en buldert van het begin tot het einde van de voorstelling. We maken kennis met zijn zoontje die speciaal voor zijn vader direct na zijn geboorte een lied zingt, maken kennis met zijn oma die Oost Indisch dement is.  Ook leert het publiek dat je nooit grapiger moet proberen te zijn dat de cabaretier zelf. We leren waarom het Friese accent klinkt zoals het klinkt en krijgen te horen waar volgens een Bolswarder de begraafplaats ligt.  

(Interview bij lees meer)

Een geslaagde try out voor Jochem en mochten de aanwezigen denken dat ze het nu wel hebben gezien, deze avond zal uiteindelijk niet lijken op datgene wat de Bolswarders zagen. Als in november de premiere van “Even geduld a.u.b.” zal zijn, zal de voorstelling totaal anders zijn en zal men denken:”Heb ik dat destijds gezien”?, aldus Myjer.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *