Jobbe Krijnsen Nederlands kampioen wintertriatlon

Groningen – Bij de wintertriatlon in Groningen is Jobbe Krijnsen Nederlands Kampioen geworden bij de sprint triatlon.

Bij deze discipline wordt er eerst 5 km hardgelopen, vervolgens 25 km gefiets en wordt afgesloten met 10 km schaatsen. In de categorie 16+ (16 tot 20 jaar) was Jobbe heer en meester en kon na afloop de rood wit blauwe trui aantrekken. Jobbe zijn eindtijd was 1 uur 21 minuten en 21 seconden. Een bijzondere prestatie want overall werd hij met deze tijd 5e en liet daarmee heel wat senioren achter zich.

Broer Jelte deed bij de jeugd mee aan het NK wintertriatlon en werd 2e. Hij moest 2,5 km lopen, 9 km fietsen en 5 km schaatsen.
De Bolswardse Yvonne Tinga werd op de sprint eerste. Zij deed over de 5 km hardlopen, 25 km fietsen en 10 km schaatsen 1.26.48. Thomas Wobma werd bij de masters 2e op dit onderdeel in 1.23.04.

Tiedo Tinga stond aan de start van de kwart wintertriathlon en werd in zijn klasse 4e in 2.35.39. Rene Krijnsen werd in zijn klasse ook 4e en deed dit in 2.47.09.

Eigen foto’s

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.