Jeugkampioenen bij kv Westergo

Na vorige week al de D1 en E1, zijn er deze week weer drie kampioenen bijgekomen. Westergo B1, C1 en E2.

De zaterdagochtend was nog nooit zo spannend. Alle drie de teams moesten winnen om het kampioenschap binnen te halen.

Westergo B1 moest aantreden tegen LDODK B4. De vorige keer werd er met ruime cijfers gewonnen en dat zou nu ook wel weer gaan gebeuren, dacht men. De rozen en medailles waren al besteld, maar eerst moest er nog wel gewonnen worden. Halverwege de eerste helft ging de wedstrijd gelijk op en men kneep ‘m al een beetje maar uiteindelijk liep Westergo uit en won met 10-4.

De wedstrijd van Westergo C1 tegen Wez Warber en Fluch C1 (zij waren al kampioen) was het meest bloedstollend. Bij winst van Westergo zouden ze gedeeld kampioen zijn. Het was stuivertje wisselen, dan weer stond Wez Warber en Fluch voor, dan weer Westergo. Uiteindelijk trok Westergo C1 aan het langste eind door met 5-4 te winnen.

Voor E2 was het echt een korfbalweekend, ze moesten zowel vrijdag als zaterdag een wedstrijd spelen. Beide wedstrijden moesten gewonnen worden om kampioen worden en dat deden ze! Vrijdag werd er 5-2 gewonnen van De Wâlden E4 en zaterdag werd SF Deinum E1 verslagen met 4-1.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.