Jeugdband 2WHOM treedt op tijdens Bolstjurrich

Jeugdband 2WHOM is opgezet met jeugdleden van Showband Hollandia Bolsward, Melody & Percussion Band Euphonia Wommels & Mallet Percusion Group Workum.

Door de leerlingen van de verschillende bands bij elkaar te voegen bestaat er de mogelijkheid om als jeugd als zelfstandige groep mee te doen aan optredens en andere evenementen.

De leeftijd varieert van 7 tot 12 jaar. Bij de jeugdband worden verschillende instrumenten bespeeld, zoals een bass-drum, snare, tim-tom, mallet en marching-bell’s. Er worden diverse nummers gespeeld waaronder top40 hits.

Buiten de vaste groepslessen komen de leerlingen van de eerder genoemde bands eens per 2 weken bij elkaar om samen te repeteren onder leiding van een enthousiaste instructeur.
Na een jaar geoefend te hebben als groep zijn zij nu klaar voor het echte werk, optreden en shows lopen.

Natuurlijk blijft men op zoek naar nieuwe leden die deze jeugdband komt versterken.
De Colorguards van Euphonia Wommels ondersteunen de jeugdband af en toe tijdens show optredens.
Nieuwsgierig geworden, of meer info?

Ga dan naar www.2whom.nl

Of informeer bij één van de deelnemende verenigingen.

Jeugdband 2WHOM treed op tijdens het Straatfestival Bolstjurrich op zaterdag 25 juni op het Kleinzand in Bolsward.

Eigen Foto

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.