"Jeugd" van Bolsward vermaakte zich prima tijdens Nieuwjaarsnacht

Wat sille suh lagt hewwe toen ze op ien fan de bogen met feestverligting over ut water klauterden.

Miskien fiel der wel ien van hun maaten hust in ut maajem fan de stadsgracht bij die stunt. Want ja dur moest weer us wat stukken maakt wurde en ach suh hewwe dur niet an metbetaald en die winkeliers hewwe geld genoeg en koope wel weer wat neis. Dus wat kent skele, kapot met dat spul.

Helden binne jim, helden op sokken. Jim mutte jim kapot skame. At jim egte helden wille wurde? Meld jim dan even bij ien fan de middenstand, seg dat ut jim spiet en dat jim ut fergoede sille. Ut sil fast goedkoper weese as al dat bier wat jim ut afgelopen jaar opsopen hewwe.

O. Liekoek.

(In de nacht van 31 december op 1 januari zijn van twee bogen over het water aan de Rijkstraat de kerstbomen vernield. Hierop kregen we bovenstaande reactie.  Redactie TV Bolsward)

 

 

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.