Jeroen invites: Diederick Brandsma `even naar Primeraaaa` a.s. zaterdagmiddag

In het, voor Bolsward zeer speciale, X-mas weekend mag Jeroen Toussaint, medewerker van Primera Bolsward, van ondernemer Niels Engelmoer één van zijn muzikale vrienden inviteren.

Jeroen zijn keuze is gevallen op een geweldige muzikant, één van Bolsward’s grootste talenten, Diederick Brandsma! Aanstaande zaterdagmiddag zal Diederick zijn heerlijke geluid ten gehore brengen in de Primera.

Gratis Oudejaarsloten
Kortom, allemaal even naar Primeraaaaa aankomend weekend. Ook omdat ondernemer Niels Engelmoer weer eens een gratis staatslot gaat verloten. Deze extra keer onder iedereen die dit weekend zijn/haar kerstcadeautjes voor onder de boom koopt (en dus als kerstcadeau laat inpakken). Niels verloot aan het eind van dit weekend 1 HEEL OUDEJAARSLOT t.w.v. 30,-!!

Daarnaast is er nog steeds de actie met de oudejaarsloten zelf. Klanten die hun oudejaarslot (of loten) kopen mogen t/m 30 december hun naam en tel.nr. in de staatsloterij-winkoffer doen waaruit op 30 december 3 winnaars (1 HEEL en 2 HALVE oudejaarsloten) getrokken worden.

Primera aan de Nieuwmarkt is alle dagen(ook maandags) om 8uur open en heeft vrijdag koopavond tot 21u. Zondag is men extra open van 13 tot 17u, samen met de gehele binnenstad. Dat geldt ook voor de extra koopavond a.s. maandag en dinsdagavond.

Hier een Diederick voorproefje:

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.