Jeanscafé opent haar deuren

Zaterdag 30 april zal in het voormalige Steaks & Tapas restaurant aan de Rijkstraat 7 in Bolsward een jeanscafé worden geopend.

Het jeanscafé is een winkel waarbij naast broeken, shirts, vesten en truien ook koffie, bier, fris en take away food verkocht wordt. Het gezicht van het jeanscafé wordt Richard Jorna. De 34 jarige Bolswarder heeft zin in dit avontuur:”Het concept jeanscafé is nieuw in deze regio en omdat op dit pand nog een horeca vergunning zat , was het idee snel geboren.

Ook nieuw in het concept is dat het een pop-up store wordt. En dat betekent dat er iedere maand een nieuwe collectie komt te hangen en er dus een exclusieve stoere maar vooral hippe kledinglijn komt voor een betaalbare prijs. Jorna:”Het jeanscafé is hot in food en cool in fashion”.

De openingstijden zijn:

Dinsdags en woensdag van 12:00 tot 18:00 uur.
Donderdag en vrijdags van 12:00 tot 21:00 uur.
Zaterdags van 11:00 tot 18:00 uur.

Max Mannenmode, de buren van de nieuwe winkel, gaat overigens mee in de sluitingstijden van het Jeanscafé, dit betekent dat ook zij nu op donderdag een koopavond hebben en zaterdags een uur langer open zijn.

Meer info via Facebook

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.