Je bent niet alleen Tour

De coronatijd heeft ons één ding geleerd: we zijn niet gemaakt om alleen op een kamertje in quarantaine te zitten. Nu de meeste corona-maatregelen van tafel zijn, start de “Je bent niet alleen”- Tour. Op zes plaatsen in de gemeente Súdwest- Fryslân vindt deze Tour de komende weken plaats. Het is een uniek muziekspektakel, met medewerking van artiesten als Syb van der Ploeg, Sterre Koning, rapper Pjotr en de zandkunstenaars Gert en Rosa van der Vijver.

De hele opzet doet denken aan het bekende TV-programma “The Passion”. Lekker meezingen met bekende nummers van o.a. De Kast, Bløf, Guus Meeuwis, Maan en Suzan & Freek. Ook zijn er optredens van voormalig kampioenen in acrobatiek, met o.a. vuurspuwen, éénwielen en jongleren. In aanloop naar Pasen beleven de bezoekers het Paasverhaal en ontdekken ze dat ze er niet alleen voor staan.

Het eerste event vindt plaats op vrijdag 1 april in een grote festivaltent op De Terp in Wommels, om 20.00 uur ’s avonds. Vervolgens is op zaterdag 3 april het event te beleven in De Klink in Koudum. Daarna gaat de Tour naar Heeg (8 april), Bolsward (10 april), Makkum (14 april) en Sneek (16 en 17 april).

In Bolsward is er ’s ochtends op Plein 1455 ook een Kids-event. In Sneek is er op zaterdagavond in de Veemarkthallen een speciaal Youth-event. Op de laatste avond – zondag 17 april – is het event ook via livestream te volgen.

De organisatie van de Tour is in handen van The God Story, een interkerkelijke organisatie die het Paasverhaal op een laagdrempelige manier bij mensen brengt. The God Story werkt samen met de plaatselijke kerken in de zes plaatsen waar het event plaats vindt.

Door sponsoring en financiële bijdragen vanuit kerken en het bedrijfsleven is het mogelijk geworden de Tour gratis aan te bieden. Er is dan ook geen aanmelding of entreebewijs nodig om te komen.

Kijk op www.nietalleentour.nl om te zien waar en wanneer de Tour komt.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.