JBC jeugd beachvolleybaltoernooi op sportcomplex het Bolwerk

16 juli is voor het eerst het JBC jeugd beachvolleybaltoernooi in Bolsward op sportcomplex het Bolwerk aan de Corrie de Grootsingel.

Ben je tussen de 12 en 21 jaar en vind je beachvolleyballen super leuk? Doe dan mee met het Junior Beachcircuit (JBC). Deelnemers mogen 1 toernooi maar ook heel veel toernooien meedoen. Kijk naar de leeftijdsklasse, maak een team, 2 spelers, en schrijf je in.

Hier schrijf kun je inschrijven: http://www.volleybal.nl/artikelen/junior-beach-circuit

Alle informatie en spelregels vind je hier; http://www.volleybal.nl/uploads/documents/Junior-Beachcircuit-wat-moet-je-weten-2.pdf

Belangstellenden en supporters zijn zowel ‘morgens als ‘middags van harte welkom op de beachvolleybalaccomodatie op het Sportpark “Het Bolwerk” te Bolsward.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.