Jarige 30'ers gratis naar jubilerend Aaipop festival

Nijland – Terwijl de kaartvoorverkoop van Aaipop in volle gang is maakt Nijland zich op voor de 30ste editie van het festival.

Aankomende week zal het terrein van M.F.C. De Mande klaar gemaakt worden om op Paasmaandag de vele bezoekers te kunnen ontvangen. Al 30 jaar is Nijland het decor van het allergrootste Friestalige festival. Het festival dat enkel en alleen een podium biedt voor Friestalige muzikanten.

Als een festival een jubileum heeft te vieren, dan moet er volgens Stichting Aaipop getrakteerd worden. Leeftijdsgenoten van het festival krijgen wel een heel bijzondere traktatie dit jaar. Stichting Aaipop heet alle gasten die 30 jaar zijn geworden in april 2017 of nog moeten worden in april 2017 welkom en zij krijgen gratis toegang tot het festivalterrein. Gasten die dit jaar op Paasmaandag 30 jaar worden zullen getrakteerd worden op een VIP arrangement. Uiteraard zal de jarige moeten kunnen aantonen dat hij 30 jaar is geworden door het tonen van zijn identiteitskaart.

De niet jarige bezoekers kunnen ook rekenen op verschillende traktaties op de festivaldag zelf. Stichting Aaipop raadt zijn gasten aan om een entreekaart te kopen in de voorverkoop zodat zij verzekerd zijn van toegang tot het terrein.  Kaarten zijn te krijgen voor €17,50 bij de Herberch fan Nylân in Nijland, M.F.C. De Mande in Nijland en de Primera in Bolsward. Via www.aaipop.frl is een entreekaart online te bestellen. Indien mogelijk zal op Paasmaandag de entree €22,50 zijn.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.