Jan Kroon nieuwe rector Marne College

Bolsward-Het College van Bestuur van CVO Zuid-West Fryslân heeft Jan Kroon benoemd tot nieuwe rector bij het Marne College in Bolsward.

De nieuwe rector is 28 jaar werkzaam binnen het voortgezet onderwijs. Hij was onder andere werkzaam als directeur van het Samenwerkingsverband Voortgezet Onderwijs Zwolle en Regio en later als directeur bij TalentStad Landstede voortgezet onderwijs.

Kroon vindt het van groot belang om het Marne College een sterke en krachtige positie in de omgeving te geven. Hij is graag in- en extern het gezicht van de school. Het leggen en onderhouden van relaties met bijvoorbeeld basisscholen, het bedrijfsleven en gemeentelijke instanties beschouwt hij dan ook als een belangrijke taak binnen zijn nieuwe functie.

Hij volgt de heer Te Marvelde op het afgelopen jaar interim rector was op de school.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.