Jan Kamps vrijwilliger van het jaar bij sc Bolsward

Afgelopen zaterdag 17 juni ontving Jan Kamps van het bestuur van SC Bolsward de erkenning voor zijn jarenlange (vrijwillige) verdiensten voor SC Bolsward.

Hij was verkozen tot vrijwilliger van 2017. Jan is al jarenlang letterlijk en figuurlijk ‘achter de schermen’ actief voor SC Bolsward. Hij is sinds jaar en dag de wedstrijdsecretaris en beheert ook de website van SC Bolsward.

In een volle kantine kreeg Jan een prachtig cadeau en een mooi kunstwerk uitgereikt van voorzitter Arno Wip. Wilma, Jan’s echtgenote, ontving een prachtig boeket bloemen. Ook zij verdient de bloemen; immers zij moet Jan vaak missen als hij weer actief is voor SCB en regelmatig neemt zij de telefoon waar voor Jan.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.