Jan Dekker niet verder op het WK darts

Jan Dekker is er niet in geslaagd om de derde ronde te halen bij het WK darts Hij verloor met 4-2.

.

Dekker nam het in de tweede ronde van het WK op tegen de Belg Dimitri van den Bergh. Beide spelers begonnen niet al te sterk aan de wedstrijd. Dekker kon geen hoge scores maken en de Belg wist hem dan ook te breken en trok de eerste set met 3-0 naar zich toe.

De tweede set ging naar Dekker die beter ging scoren maar ondanks dat nog niet gebruik kon maken van zijn sterke wapen, de dubbel.

De derde set en de vierde set waren voor voor de Belg die in deze sets ijzersterk was in zijn dubbels. Maar de vijfde set pakte Dekker weer en in zijn eigen set kon hij de stand weer gelijk maken. Dat lukte helaas niet waardoor de Belg de wedstrijd met 4-2 wist te winnen

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.