Jacobs Kitchen Bolsward

Jacobs Kitchen Bolsward is een Supermarkt gelegen aan Snekerpoort 3 in Bolsward.

Meer informatie over Jacobs Kitchen Bolsward in Bolsward

Jacobs Kitchen is een webshop en restaurant waar je allerlei heerlijke homemade producten kunt vinden, zoals soepen, sauzen, kroketten en frisdranken. De producten worden gemaakt met zoveel mogelijk biologische ingrediënten uit Friesland. Je kunt je boodschappen laten bezorgen in Bolsward en omgeving, of ze ophalen in het restaurant in Sneek. Bestellen kan gemakkelijk via de website of de app. Daarnaast biedt Jacobs Kitchen ook zakelijke mogelijkheden, zoals duurzame verpakkingen en het organiseren van meetings in het restaurant. Het bedrijf hecht waarde aan recycling en gebruikt zoveel mogelijk herbruikbare materialen. Voor meer informatie kun je de blogs en social media van Jacobs Kitchen volgen.

Wil je weten wat Jacobs Kitchen Bolsward verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jacobs Kitchen Bolsward of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jacobs Kitchen Bolsward? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jacobs Kitchen Bolsward het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Jacobs Kitchen Bolsward reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jacobs Kitchen Bolsward

Bezoekers bekeken ook