Jaarlijkse toneeluitvoeringen Nijland verplaatst

Nijland – Na het grote succes van vorig jaar had Toanielselskip Nijlân besloten ook dit jaar weer twee toneelvoorstellingen uit te voeren in plaats van één.

Het toneelweekend zou aankomend weekend plaatsvinden op 17 en 18 februari 2018 in MFC De Mande te Nijland.

Vanwege privéomstandigheden heeft het bestuur van Toanielselskip Nijlân moeten besluiten de toneelavonden te verplaatsen. De avondvoorstelling zal nu plaatsvinden op 03 maart 2018 om 20.00 uur en de middagvoorstelling vindt plaats op zondag 04 maart 2018 om 14.00 uur. Beide voorstellingen vinden plaats in MFC De Mande te Nijland aan de Tramstraat 2A en de entree is voor beide voorstellingen acht euro en tot 16 jaar vier euro.

Toanielselskip Nijlân zal het toneelstuk ‘Graf Poldi’s letzter Coup’ van Erick Koch opvoeren. Deze klucht is door Geert Hager overgezet naar het Fries en heeft het Friese toneelstuk de titel ‘Pake is net te beteljen’ gegeven. Het toneelstuk neemt het publiek mee naar hilarische verkleedpartijen en humoristische situaties. Het belooft een prachtige avond en middag te worden.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.