It's showtime voor Hollandia

Enkele maanden geleden is Showband Hollandia gestart met een geheel nieuw repertoire. Ook zijn er flinke stappen gezet voor het neerzetten van een vernieuwende show.

De naam van de show is “Masterpieces of movies”  en bestaat uit gestemd en ongestemd slagwerk. en staat onder leiding van instructeur Patrick de Lange. De muziek die Hollandia speelt komt uit films als: Mission Imposible , Indiana Jones, Rocky , Mary Poppins, Grease, Flashdance en Moulin Rouge.

Zaterdag 8 oktober is er deel genomen aan het OBM concours in Eschede. Dit resulteerde in een prachtige zilveren plaats met totaal van 77.4 aan punten. Dit dankzij de geweldige inzet van instructie en leden.  Met de jury rapporten kan Hollandia verder gaan trainen om zoveel mogelijk uit de show te halen.

Op 14 mei zal Hollandia hun show presenteren tijdens een concours in België.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.