“It Giet Troch”, “It Sil Heve”, “It Giet On!” Oliekoekenplons terug in Bolsward

Het Heamielcomité is trots te kunnen melden dat op zaterdag 30 juni, na ruim 30 jaar, de Oliekoekenplons weer terug in Bolsward komt. In samenwerking met Us Wurk Uitzendbureau brengt het Heamiel het rond 1980 populaire waterfestijn Oliekoekenplons terug op de oude locatie bij de Blauwpoortsbrug.


Glij met je zelf gemaakte vaartuig van de schans en raak zo snel mogelijk de bel. Er zijn prijzen voor de snelste deelnemer, maar ook voor het mooiste geheel en uiteraard de poedelprijs.

Inschrijven kan vanaf vandaag om 20.30 uur via http://www.heamiel.nl/oliekoekenplons . Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, Vol = Vol.
Het Heamiel vindt dit jaar plaats van 27 t/m 30 juni.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.