Iris Quisenaerts zesde bij Worlds XII Veldhoven

Iris Quisenaerts heeft afgelopen weekend de zesde plek behaald op Worlds XII  line dance in Veldhoven.

Iris hoefde in haar categorie geen voorrondes te dansen en kon daarom direct de finale dansen en deze dames waren behoorlijk aan elkaar gewaagd want het scheelde maar een halve punt en Iris had een podiumplek behaald. Ondanks dat heeft Iris zelf heerlijk gedanst en gedaan wat ze moest doen. En dat ontspanning in het dansen en de lach op haar gezicht laten zien.

Haar lerares Chantal Pascalle van Dijk uit Arum werd wereldkampioen en is daardoor gepromoveerd naar Supreme.


6 reacties

  1. Ingrid Dam schreef:

    Ja, ik weet het. Ik was erbij…

  2. Weet ik, ik heb je op de livestream zien dansen.

  3. Wytske Heida schreef:

    Wat voor dansen was dit? dat zie ik er niet bij staan. Een probleem dat ik veel vaker zie in verslagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *