Inwoner Sneek komt om het leven bij ongeval Nijland

Nijland – Een 63-jarige automobilist uit Sneek is vrijdag aan het einde van de middag omgekomen bij een eenzijdig ongeval op de Huniadyk.

De oorzaak van de aanrijding is nog onduidelijk. De politie doet dan ook nader onderzoek.

Door nog onbekende oorzaak was de man met zijn auto van de weg geraakt. Het voertuig belandde uiteindelijk op de kop in het water. Voorbijgangers zagen het voertuig liggen en sprongen in het water om de eventuele inzittenden te redden. Met behulp van een tractor werd de auto uit het water getrokken. In het voertuig zat de 63-jarige inwoner van Sneek. Ondanks pogingen van de hulpdiensten om de man te reanimeren overleed hij op de plaats van het ongeval. Bureau Verkeersongevalsanalyse stelt een nader onderzoek in naar de toedracht van dit ongeval. Aan de voorbijgangers die te hulp schoten is slachtofferhulp aangeboden.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.