Internationaal profielwerkstuk Marne College valt in de prijzen

Elk jaar organiseren 39 internationale scholen in Nederland via het elos netwerk een profielstukkenwedstrijd.

De profielwerkstukken moeten een internationaal karakter hebben en bijdragen aan internationale bewustwording en samenwerking. Op 6 april tijdens de landelijke finale in Baarn viel het profielwerkstuk “Prevention of diseases through better hygiene in Burkina Faso” in de prijzen.

Via een reële opdracht uit Burkina Faso heeft een viertal leerlingen tweetalig onderwijs van het Marne College oplossingen bedacht ter verbetering van de hygiëne daar. Het profielwerkstuk is in het Engels geschreven. Dit onder andere in verband met de internationale toegankelijkheid er van.

Op de foto staan de trotse 6 atheneum leerlingen van het Marne College, vanaf de 4e t/m 7e persoon, respectievelijk Janne Bartels, Johannes Hazenberg, Floris Jolink en Anne Cornelissen.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.