Internationaal Dansfestival geeft kleurrijk optreden in Theater Sneek

Mocht u  de komende dagen niet aan het Internationaal folkloristisch  dansfestival toekomen, dan kunt u zondag 1 juli in Theater Sneek terecht voor een gevarieerd aanbod van dans- en muziekculturen uit praktisch alle werelddelen.

Het optreden begint om 14.30 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website van Theater Sneek.

Het kleurrijke festival begint al op woensdag 27 juni, als de dans- en muziekgroepen zich gehuld in traditionele danskleding ’s avonds presenteren te midden van de kenmerkende Friese folklore: de start van de Heamieldagen in Bolsward. Dansgroepen uit Argentinië, Colombia, Indonesië, Amerika, Rusland, Zuid-Afrika en Oostenrijk zullen op donderdag, vrijdag en zaterdag in Bolsward optreden in onder meer verzorgingshuizen en basisscholen.

Als spectaculaire afsluiter van het festival wordt er op zondag gedanst in Theater Sneek tijdens een grote show.

Op de planken van de Tüöttenzaal staan drie groepen die samen een uniek optreden verzorgen: het Amerikaanse Komenka Etnic Dance Ensemble (uit New Orleans, Louisiana), Dance & Music Traditional of Indonesia NONA ASRI (uit Jakarta) en het Colombiaanse Compania Artistica Manglares (uit Cali).

Het Internationaal Dansfestival Bolsward is een Leeuwarden-Fryslân 2018-project.

Dansshow // zo 1 juli 2018 // 14.30 // € 22,50 // Tüöttenzaal, Westersingel 28 // Theater Sneek // www.theatersneek.nl // 0515 431 400

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.