Internationaal Dansfestival Bolsward dit jaar één dag langer

Het Internationaal Folkloristisch Dansfestival zal dit jaar één dag langer zijn dan gebruikelijk zondag 1 juli zal er namelijk een extra voorstelling zijn in het theater van Sneek. 

Tijdens de middagvoorstelling zullen dan drie groepen hun dansen vertonen aan het publiek. . Dit jaar komen de dansgroepen uit Amerika, Indonesië, Argentinië, Oostenrijk, Rusland, Zuid-Afrika en uit Nederland komt de Boalserter Skotsploech.

Gastgezinnen

Voor de buitenlandse dansgroepen is het Huisvestingsteam op zoek naar een aantal gastgezinnen die de diverse buitenlandse dansgroepen onderdak willen bieden. Een gast betekent altijd een bijzondere week met een andere cultuur en levert soms bijzondere vriendschappen op. U kunt zich aanmelden bij Alex Tjalsma, 06-23774284. (graag na 18.00 uur) en/of bij Hendrika Woudstra, 0515 573405, Kerkstraat 34 8701 HS Bolsward.

www.dansfestivalbolsward.nl

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.