Integraal Kindcentrum Sint Maarten een feit

‘We kunnen niet van alle kinderen dezelfde sterren maken maar we kunnen ze wel allemaal laten schitteren’

 
Met deze missie  willen de medewerkers van de Sint Maartenschool te Bolsward en de Stichting Kinderopvang Friesland maandag 16 oktober hun samenwerking bekrachtigen in het Integraal Kindcentrum Sint Maarten.
De samenwerking die in 2009 startte met tussen- en naschoolse kinderopvang, kreeg in 2013 verder gestalte in het vormen van de brede school Sint Maarten. In oktober 2015 werd dit verder geïntensiveerd met een leidinggevende voor beide organisaties en een verdergaande samenwerking.
Binnen IKC Sint Maarten is plaats voor basisonderwijs, kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, voor- en naschoolse opvang en een aantrekkelijk aanbod van naschoolse activiteiten.
Wethouder Stella van Gent gaat deze middag in debat met de kinderen waarbij een aantal pittige stellingen voorbij zal komen. Daarna zal ze samen met enkele kinderen de openingshandeling verrichten wat tevens de start betekent van het kinderzwerfboekenstation.
IKC Sint Maarten, klaar voor de toekomst.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.