Installatiebedrijf Van der Pol brengt zon aan huis dankzij unieke samenwerking met Nederlandse leverancier

Installatiebedrijf Van der Pol B.V. uit Bolsward is een exclusieve samenwerking aangegaan met Autarco B.V. ’s Werelds eerste leverancier van complete zonne-energiesystemen onder één merknaam, een innovatief bedrijf uit de lichtstad Eindhoven.

Veruit de meeste zonne-energiesystemen zijn nu nog opgebouwd uit merk A, merk B, merk C, enzovoorts. Autarco is het eerste merk ter wereld dat alle benodigde componenten aanbiedt onder één merknaam. Omdat Autarco alle componenten levert, kunnen zij een kWh-garantie bieden. Als er minder kWh energie is opgewekt dan op voorhand is gegarandeerd, keert Autarco het verschil in euro’s uit. Deze zekerheid is uniek in de markt en overtuigde Dirk van der Pol om de exclusieve samenwerking aan te gaan en de Autarco-dealer te worden in Zuid-West-Friesland.

Een ander vermeldenswaardig feitje is dat een Autarco zonne-energiesysteem standaard wordt geleverd met een Smart Home platform. In Autarco Smart Monitoring ziet een gebruiker heel overzichtelijk de opbrengst van zijn of haar zonnepanelen maar ook het verbruik van elektrische apparaten in huis. Via dit systeem is een gebruiker voorbereid op de toekomst omdat later bijvoorbeeld een batterijopslag kan worden toegevoegd

 

(link naar pagina van der Pol).


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *