Inspiratieloos Sc Bolsward speelt gelijk tegen Sc Wolvega

De 1ste helft gaat op punten ruim naar sc Wolvega dat met veel inzet snel door heeft dat er vanmiddag meer te halen valt in Bolsward. De 0-1 voorsprong voor sc Wolvega bij rust is dan ook meer dan terecht. Het is aan doelman Nieuwenhuis te danken dat de wedstrijd al niet voor rust gespeeld is.

Trainer De Bakker heeft in de rust de mannen toch op scherp weten te krijgen want in de 2de helft stond er een ander scherp sc Bolsward. De gelijkmaker door Bart Gietema viel in 52ste minuut na een snelle aanval over links.

Na de aansluitingstreffer verwacht je dat de Bolswarders erop en erover gaan maar tot de extra tijd behalve een snoeihard schot dat prima gepareerd wordt door de doelman van Wolvega, zijn de beste kansen voor de bezoekende vereniging. En is het wederom doelman Nieuwenhuis die zijn team behoed voor erger. In de extra tijd heeft Sc Bolsward nog twee levensgrootte kansen op de winst. Een schot van Jildert de Boer beland op de paal en Marvin Dijkstra mist een open kans voor doel.

Het vertoonde spel zal niet voldoende zijn om volgende week Tollebeek te verrassen. Er is dus werk aan de winkel voor coach De Bakker maar dat is hem wel toevertrouwd.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.