Inspectie kademuren (foto's)

Duikers van Aquatec Diving uit Joure waren vandaag bezig met een inspectie van de kademuren in de stadsgracht aan de Grote Dijlakker en Sint Janstraat in Bolsward.

Ze doen dit in opdracht van de gemeente Súdwest-Fryslân. Met de inspectie hoopt de gemeente een beeld te krijgen van de huidige situatie van de kade’s om vervolgens te bepalen waar herstel of vernieuwing zal moeten plaatsvinden.

Het koude weer was voor de duikers geen probleem. In speciale pakken hielden zij het droog en ook nog redelijk warm. Het zicht in het water zal wellicht problematischer geweest zijn. Het water in de stadsgracht staat niet echt bekend om zijn zichtbaarheid. 

Meer foto’s van Petra Kroon

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.