Inschrijving 5e Thriatlon Witmarsum geopend

Enthousiastelingen kunnen zich weer inschrijven voor de Triatlon en de Kidsrun in Witmarsum!Dit jaar is een speciale editie, want Triatlon Witmarsum viert op 10 september het eerste lustrum!Een goede reden om een aantal nieuwe categorieën aan de triatlon toe te voegen.

Zo is er in samenwerking met Triatlon Workum en Triatlon Wommels voor het eerst een competitie opgezet: de WWW-Triatloncompetitie. In september worden namelijk wekelijks na elkaar de triatlons afgelegd in de genoemde plaatsen. Op 3 september is dat in Workum, 10 september in Witmarsum en de afsluitende triatlon is op 16 september in Wommels.
Op basis van de eindtijden van de deelnemers aan deze competitie wordt er een klassement opgemaakt. De snelste dame en heer ontvangt hierbij een prachtig aandenken!
Inschrijven gebeurt dit jaar nog per evenement, maar bij een succesvol deelnemersaantal wordt de competitie in 2018 voortgezet onder de ‘Súdwest-Fryslân Triatloncup’.

Wil je niet aan de competitie meedoen? Geen paniek, alleen deelnemen aan Triatlon Witmarsum  is natuurlijk geen probleem!

Voor de bedrijven en verenigingen in en rond Witmarsum willen we eveneens een ‘competitie’ beginnen. Welk bedrijf of welke vereniging heeft het sterkste team en gaat er met de titel “Beste Business/Verenigingen Team Triatlon Witmarsum 2017” vandoor?
Daarnaast zijn we dit jaar verheugd mede te delen dat er ook weer in het zwembad gestart kan worden! Voor diegene die om welke reden dan ook niet in buitenwater wil zwemmen, is dit de uitgelezen mogelijkheid om weer eens aan de triatlon mee te doen. Wel is er een maximum aantal startplaatsen, namelijk 30.

Voor de rest zal de triatlon er in grote lijnen hetzelfde uit zien als in 2016. Voor de triatleten in de dop is er een Kidsrun over 1 en 2 kilometer door de straten van Witmarsum. Ook voor de Kidsrun is de inschrijving geopend.

Dus twijfel niet langer en schrijf jezelf of je (bedrijfs/verenigingen)team in. Dit is mogelijk tot 27 augustus. Graag tot 10 september bij Triatlon Witmarsum.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.