Informatiemiddag over de rechten van mantelzorgers

Stipe punt Bolsward Timpaan organiseert maandag 12 september een informatiemiddag voor mantelzorgers.

Stichting Partisipaasje komt uitleg geven waar de mantelzorger welke hulp kan vinden en wat de rechten zijn van een mantelzorger. Men geeft antwoord op vragen als ; wat mag de overheid van u verlangen, maar ook wat mag u van de overheid verwachten? Hoe bereid ik mij voor op het gesprek met de gemeente of een andere instantie en wat is de procedure?

De rol van de mantelzorger wordt steeds belangrijker maar de wet en regelgeving maakt het er allemaal niet gemakkelijker op. Stichting Partisipaasje biedt daarin onafhankelijke ondersteuning.

De informatiemiddag is in het grandcafe van het Heechhout aan de P.A. Bruinsmastraat in Bolsward en begint om 14.00 uur. (De middag zal ongeveer tot 16.00 uur duren)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.