Informatiedag vrijwilligers Zwembad Vitaloo

Stichting ons Zwembad organiseert samen met zwembad Vitaloo een inloopmoment voor vrijwilligers.

Vrijwilligers zijn essentieel voor het openhouden van het Bolswarder zwembad.Tijdens dit inloopmoment kunnen geïnteresseerden zich aanmelden als vrijwilliger of zich vrijblijvend laten informeren over de verschillende werkzaamheden die er zijn in en om het zwembad.

Momenteel zijn Stichting ons zwembad en Optisport hard bezig met het werven van vrijwilligers. De eerste vrijwilligers hebben zich inmiddels aangemeld en achter de schermen werken we heel hard door aan alles wat nodig is om het zwembad te behouden.

Help jij ook mee? Kom langs op dinsdag 8 mei tussen 16.00 – 19.30 uur of meld je nu aan als vrijwilliger via vrijwilligersbolsward@optisport.nl

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.