Informatiebijeenkomst over Elfwegentocht in Bloemkamp

Op het gebied van klimaat en duurzaamheid zal 2018 de boeken ingaan als een inspirerend en uitdagend jaar. Onder meer door Leeuwarden-Fryslân culturele hoofdstad 2018 komt er ook in de gemeente Súdwest-Fryslân veel nieuwe energie en creativiteit vrij.

Eén van de wellicht meest uitdagende projecten, is De Elfwegentocht. Essentie van dit project is twee weken lang (1 juli t/m 14 juli) alleen maar duurzame vervoersmiddelen gebruiken: fossielvrij voortbewegen in de gehele provincie. Fryslân speelt op het gebied van schone energie in Nederland een voortrekkersrol en dat willen we in 2018 laten zien op een spectaculaire manier!

De gemeente Súdwest-Fryslân en Zorggroep Patyna willen u graag uitnodigen voor een bijeenkomst over dit unieke project. Doel van deze bijeenkomst is om samen met u en met een groot aantal organisaties in gesprek te gaan over hoe we gezamenlijk deze Elfwegentocht ook in het zuidwesten van de provincie tot een succes kunnen maken. We willen u graag informeren over het project en aangeven welke mogelijkheden er zijn om hieraan deel te nemen.

Inmiddels hebben al meer dan 100 organisaties zich achter dit initiatief geschaard, waaronder alle HBO en MBO scholen in Leeuwarden. Wij doen een beroep op uw organisatie actief deel te gaan uitmaken van dit bijzondere initiatief. Het zou fantastisch zijn als we dit gezamenlijk in Fryslân kunnen realiseren.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 29 maart van 16.30 tot 18.00 uur in het woonzorgcentrum Bloemkamp te Bolsward, Floridus Campuslaan 1.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.