Informatieavond voor ouders bij Jongerenwerk Bolsward

Naar aanleiding van het sluiten van het Jongerencentrum in Bolsward zal er 30 maart een informatieavond worden georganiseerd voor de ouders van de jeugd die het Jongerencentrum bezoekt.

Het jongerencentrum sloot op 19 maart haar deuren nadat bleek dat er door sommige jongeren alcohol en drugs werd gebruikt op het terrein van  Jongerenwerk. Ook bleek dat tuinmeubilair was vernield.

“Na overleg met  de gemeente, politie en Timpaan hebben we besloten om de ouders van ‘onze jeugd’ hiervan persoonlijk op de hoogte te brengen over hoe nu staat en hoe het eventueel verder moet”: Aldus één van de medewerkers van Jongerenwerk Bolsward.

Tijdens deze informatieve avond zal ook een voormalig gebruiker van alcohol aan het woord komen om de eventuele signalen met de aanwezigen te delen.
De avond begint om 19.30 uur en zal tot ongeveer 21.00 uur duren en heeft een besloten karakter.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.