Informatieavond toekomst stadhuis

Op woensdag 10 december organiseert het projectteam stadhuis Bolsward een informatie avond over de nieuwe invulling van het historische gebouw.

De plannen voor de nieuwe invulling van het stadhuis in Bolsward krijgen steeds meer vorm. Het projectteam heeft samen met de musea en de bibliotheek gesproken over wat men in het stadhuis wil laten zien en beleven.

Tussen 18.00 uur en 20.00 uur bent u welkom in het oude gemeentehuis van de Hanzestad. Tijdens deze bijeenkomst kunt u het ontwerp inzien en kunt u uw vragen stellen aan vertegenwoordigers van de gemeente, bibliotheek of de musea. Om ca. 18.30 uur en om ca. 19.30 uur wordt er een toelichting op de plannen gegeven.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.