Informatieavond Platform Bolsward woensdag 25 april (ingezonden)

Vorige week hebt u het kunnen lezen in de Leeuwarder Courant. Er staat van alles te gebeuren in Bolsward de komende maanden. Het stadhuis krijgt een flinke facelift.

©Platform Bolsward

Meer dan dat. Het wordt compleet gerenoveerd. Op het Broereplein zijn ze op dit moment druk bezig om de komst de Vleermuis voor te bereiden, die als alles goed gaat daar op 7 mei neerdaalt. Het wordt een prachtig stadsplein. Intiem en sfeervol. Sowieso wordt de hele binnenstad opgeknapt. Aan Appelmarkt en het Marktplein ligt inmiddels een mooie trap naar het water. Let er eens op, als u er langs loopt, of er gebruik van wordt gemaakt. Of er zich op zonnige dagen mensen nestelen op de treden.

Platform Bolsward houdt u graag op de hoogte van wat er allemaal speelt in de stad.

Daarom organiseert zij volgende week woensdag, 25 april, weer een informatieavond. Dit maal in het Marne College. Aanvang 20.00 uur.

Er zal weer van alles de revue passeren. Om een paar onderwerpen te noemen:Wat zijn de volgende stappen wat de betreft de plannen van het Stadhuis. Wanneer kunnen we daar de eerste bouwvakkers verwachten? Hoe staat het met het zwembad? Het blijft voorlopig open.

Daarom is het nieuwe bestuur aanwezig samen met Vitaloo om u te informeren over de stand van zaken en kunt u zich meteen opgeven als vrijwilliger. En dan natuurlijk de never ending story van het verkeer in de binnenstad. Moet het blijven zoals het is, moet het eenrichtingverkeer worden of moet de binnenstad compleet verkeersvrij worden?

Kom luisteren naar de plannen en kom vooral ook uw mening geven. Zo wordt er nog veel meer besproken en kunt u allerlei vragen stellen bij verschillende informatiestand.

Dus noteer in uw agenda: woensdag 25 april, Marne College. Informatieavond Platform Bolsward. Tot dan.

 

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *