Informatieavond over kruispunten Westergoawei niet druk bezocht

Zo’n vijftig mensen kwamen woensdagavond af op de informatieavond over de drie kruispunten in de Westergoawei. De provinciale weg tussen Leeuwarden en Bolsward, de N359.

Het gaat om de kruispunten bij Bolsward-Noord, Burgwerd en Wommels-Noord. De drie kruispunten staan bekend als de meest gevaarlijkste kruispunten in Friesland.

Wat duidelijk werd op de avond is dat de wegen niet op dezelfde hoogte blijven. Een van de twee wegen zal als tunnel de andere weg kruisen, hoe dat precies wordt was tijdens deze avond nog niet duidelijk. De Provinciale Staten hebben achttien miljoen euro beschikbaar gesteld voor de werkzaamheden.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.