Informatieavond over aanpassing kruispunten N-359

Woensdag 25 april vindt in It Dielshûs in Wommels een informatieavond plaats over de nieuwe kruispunten in de N-359, de Westergoawei.

Om de verkeersveiligheid te verbeteren, pakt provincie Fryslân het stuk tussen Bolsward en Leeuwarden aan. De kruispunten bij Húns-Leons, Winsum, Wommels-Zuid en Hilaard zijn inmiddels klaar. Nu is het de beurt aan de kruispunten Bolsward Noord, Burgwerd en Wommels Noord.

Om deze plekken bij Bolsward, Burgwerd en Wommels verkeersveiliger te maken worden de kruispunten ongelijkvloers.

Woont of werkt u in de buurt van één van de kruispunten? Of rijdt u regelmatig over de N359? Denk dan met ons mee en kom naar de informatieavond!

Datum: woensdag 25 april om 20.00 uur
Locatie: It Dielshûs in Wommels

Tijdens het eerste deel van de avond geeft de provincie uitleg over het proces. Na de pauze worden er  ‘meitinkersgroepen’ gevormd  en gaat men in drie groepen (één groep per kruispunt) uiteen.

De provincie hoort graag van u waar de aannemer zeker rekening mee moet houden bij het ontwerp. De meitinkersgroepen blijven betrokken bij het project, tot en met de uitvoering.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.