Inez Timmer vertolkt ,Mademoiselle Chanel’

Bolsward – Een solomusical over het leven en werk van Coco Chanel. Met verbazingwekkende onthullingen over de duistere zijde van deze geniale modeontwerpster, die alles wist te overwinnen behalve haar besmuikte verleden.

Inez Timmer vertolkt deze rol op vrijdag 16 maart 2018 in het Marne Theater. Gabrielle Coco Chanel was de eerste vrouwelijke modeontwerper die met stijl, tijdloze elegantie, maar ook gewetenloos en met ijzeren discipline een wereldimperium creëerde. Ze wist precies wat ze wilde: het vrouwelijke lichaam haar vrijheid teruggeven, korte metten maken met korsetten en ouderwetse vlechten. Ze creëerde een parfum dat de wereld veroverde, kleedde wereldsterren en presidentsvrouwen. Allemaal vanuit het diepste verlangen erbij te horen en erkend te worden. Haar eenvoudige komaf haalde haar telkens weer in en zo bleef ze gevangen in eindeloze eenzaamheid, die de triomf van haar werk overschaduwde. Een opwindende en bruisende voorstelling vol prachtige Franse chansons.

Coco Chanel wordt in deze solomusical vertolkt door Inez Timmer, internationale musicalactrice, theatermaakster en zangeres. Ze speelde in Duitsland, Oostenrijk en Nederland in meer dan dertig musicals. In Straatsburg trad ze op met het Metropole orkest en met de musical ‘De klokkenluider van Notre Dame’ werkte ze in New York. Ze bevoer als artieste op cruiseschepen alle zeven wereldzeeën maar sinds 2012 heeft ze zich toegelegd op het spelen van intieme theatervoorstellingen in Nederland. Niet onverdienstelijk, want haar laatste voorstelling ‘Op alle fronten’ over het leven van Lale Andersen kreeg lovende recensies en 5 sterren van de Leeuwarder Courant.

Een voorstelling met verbazingwekkende onthullingen over Coco Chanel én tijdloze Franse chansons

 

Citaten:

Friesch Dagblad: “Naarmate Inez Timmer in de rol groeit, krijgt de voorstelling meer spanning en lading en komt die, ook dankzij de fijnzinnige humor en de interactie met het publiek steeds meer tot bloei. Met de chansons onderschrijft Timmer haar veelzijdigheid als zangeres”. Bildtse Post: “Mademoiselle Coco indrukwekkend vertolkt door Inez Timmer. Een grootse voorstelling die werd afgesloten door het meeslepende ‘Non, je ne regrette rien'”

Fotografie: Copyrights Peter Schütte

INEZ TIMMER

‘MADEMOISELLE CHANEL’

Datum:  vrijdag 16 maart 2018

Aanvang:  20.15 uur  

Locatie:  Marne Theater, Schoolstraat 1, Bolsward

Reserveren: Gysbert Japicxhûs, telefoon 0515 573990

Kaartverkoop: Kassa open vanaf 19.15 uur

Info & trailer: www.boog-bolsward.nl

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.