Indoor Alp d' HuZes brengt ruim 18.000 euro op

Nadat op de dag zelf al kon worden gemeld dat de indoor Alp d’ HuZes in ieder geval €17.000,- had opgebracht werd een week later de definitieve opbrengst bekend.

En die is uiteindelijk € 18.511,35 geworden. Op 9 maart werd er de gehele dag gefietst worden op rpm-fietsen waarbij de deelnemende sporters probeerden om virtueel de beroemde alp in Frankrijk te beklimmen.

Op grote tv schermen zagen zij beelden van een echte beklimming. Judith Hartman laat weten ontzettend blij te zijn met het eindresultaat. De opbrengst wordt verdeed onder twee leden van hun sportschool. Klaas de Vries en Lolkje van der Velde gaan in juni meedoen aan de echte Alp d’HuZes actie.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.