Inbrekers nemen Tweede Kerstdag rustdag

Na vier meldingen woninginbraak op 1e Kerstdag in het werkgebied van de politie in onze regio, bleef de teller op 2e Kerstdag op nul staan.

“Bemoedigend!”: Aldus de poltie op facebook. Vorig jaar werd in de gehelemaand december 78 keer aangifte gedaan vanwege diefstallen en inbraken in woningen in de regio.

Met nog vijf dagen te gaan staat de teller voor december momenteel op 37 inbraken En dat vindt de politie nog altijd teveel in het grote werkgebied met ongeveer 80 woonkernen.

De politie roept op om alert te blijven en vraagt men om verdacht gedrag of verdachte situatie’s te melden via 0900-8844.

Helaas bleek achteraf dat er toch nog een inbraak op de teller bij komt. Zaterdagmiddag ontdekten de vrijwilligers van het Jongerenwerk Bolsward dat er bij hun was ingebroken.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.