Inboedelbank Bolsward

Inboedelbank Bolsward is een Vrijwilligersorganisatie gelegen aan Skilwyk 17 in Bolsward.

Meer informatie over Inboedelbank Bolsward in Bolsward

De tekst beschrijft de Inboedelbank BolSWARD, waar mensen terecht kunnen voor meubels en andere huisraad. Op de website staan overzichtsfoto's van de beschikbare spullen en op de pagina met voorwaarden vindt men alle regels voor een bezoek aan de Inboedelbank. De Inboedelbank is alleen op afspraak geopend op dinsdag, woensdag en donderdag. Men moet zelf voor het vervoer van de spullen zorgen. Het bezoekadres is Skilwyk17 en het telefoonnummer is 06 3848 3601. Men kan ook een e-mail sturen naar info@inboedelbankbolsward.nl of contact opnemen via het contactformulier op de website.

Wil je weten wat Inboedelbank Bolsward verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Inboedelbank Bolsward of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Inboedelbank Bolsward? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Inboedelbank Bolsward het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Inboedelbank Bolsward reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Inboedelbank Bolsward

Bezoekers bekeken ook