In de rij voor oudejaarsloten

Normaal ligt de loper voor een echtpaar uit. In Bolsward deden Jacoline & Niels Engelmoer het andersom.
Ze waren zondag 27 december op de kop af 12 jaar getrouwd. De loper ging uit en klanten die een oudejaarslot kochten mochten grabbelen uit de kofferbak van hun MINI. Extra ludiek omdat er met oudejaarsloten 250 MINI’s te winnen zijn.
In de kofferbak zaten een aantal halve én hele oudejaarsloten en 1/5 staatsloten voor 10 januari. Verder ook nog cadeaubonnen van Primera, voor de Bioscoop en voor Boeken.
Verder werden er vele kraslotjes weggegeven evenals puzzelboekjes, bonbonnetjes, pennen, goud/zilver gelpennen en kortingsbonnen voor bijvoorbeeld een Primera Thriller. Aan ieder cadeautje zat een mooie ijskrabber die, als we de weerprofeten mogen geloven, best wel snel van pas kan komen. De reacties waren louter positief en het was op een gegeven moment zelfs zo druk dat er een rij ontstond voor de oudejaarsloten-verkoop.
De Engelmoers zijn Bolsward zeer erkentelijk voor het bezoek op hun feestje. “Het bewijst maar weer eens dat je van winkelen een feestje moet maken en de mensen staan nog steeds in de rij voor een stenen winkel”, aldus Niels Engelmoer.
Aan de Nieuwmarkt kunnen tot en met oudejaarsdag oudejaarsloten gekocht worden. Primera Bolsward is elke dag om 8 uur al open en sluit op maandag t/m woensdag pas om 18.30 de deuren. Oudejaarsdag sluiten ze om 17 uur de deuren.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.