In de rij voor de uitverkoop Marskramer (update)

Lange rijen voor de Marskramer in Bolsward nadat bekend werd dat er sinds vandaag een wel heel speciale actie was in de winkel die zijn deuren binnenkort gaat sluiten.

Bij binnenkomst kreeg men een tas die men naar hartenlust kon vullen, zolang en maar niets uitstak kon men die tas voor €10,- af laten rekenen bij de kassa. En dat lieten de Bolswarders zich geen tweemaal zeggen. Uiteraard waren er meer spelregels, zo kreeg men per klant twee tassen die gevuld mochten worden en mocht er niet “gepropt” worden.

Als de tas te vol zat werd men door één van de medewerkers er op geattendeerd dat men naar de kassa moest. Maar dan nog was het voordeel meer dan behaalt. Zo kwam een klant naar buiten die op deze manier ruim €55,- euro voordeel wist te behalen.

Veel zal er waarschijnlijk aan het einde van deze dag niet meer over zijn want er bleef een rij buiten de winkel  gedulidig staan wachten.

De geruchten over wat er staat te gebeuren met de winkel die leeg komt te staan draaien volop in Bolsward. Zo gaat er een scenario dat de Blokker verhuisd naar dit pand en dan uitbreid met het pand wat zich achter de huidige Marskramer zit. In het dan leeggekomen pand aan de Jongemastraat zou dan een Big Bazar. Andere geruchten melden dat de Blokker blijft zitten op de Jongemastraat en dat de Big Bazar zich op de Appelmarkt gaat vestigen inclusief het nu nog lege pand aan de Nieuwmarkt. 

In dat pand op de Nieuwmarkt wordt overigens hard gewerkt en dat wakkert de geruchtenmachine alleen maar verder aan.

Navraag bij Big Bazar laat weten dat er voorlopig geen plannen zijn om in Bolsward een winkel te openen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.