IJzersterke stand-up over keiharde emotie in Ons Gebouw

Zaterdag 24 maart staat er in ons Gebouw in Bolsward ijzersterke stand-up over keiharde emotie op het podium. Aldus de theaterkrant. Troosten (troostte, heeft getroost). Iets doen of zeggen waardoor iemands verdriet wat minder wordt. Sluipschutter Jochen Otten komt ons  opbeuren. 

 

©Anne Zandwijk

Ondanks zijn gebrek aan moederinstinct en het grote, diepe gat in zijn empathisch vermogen zult u zich getroost weten door Jochens spervuur aan rake grappen in dit prachtige, persoonlijke verhaal.

Jochen Otten kennen we van het succesvolle sketch-programma Sluipschutters. Goed voor meer dan 60 miljoen (!) views op YouTube. Anderen kennen hem als Meester Hank uit de serie Mees Kees.

Jochen is lid van het toonaangevende stand-up collectief Comedytrain.

Hij schreef voor programma’s als Dit was het Nieuws en Spijkers met Koppen en is steeds vaker als acteur te zien in films en series (Belladonna’s, Hoe het zo kwam dat de ramenlapper hoogtevrees kreeg, Mees Kees, Fenix).

Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de Expert in Bolsward en aan de kassa. Voor meer informatie kun je terecht op www.bolsward-cabaret.nl .

 

Datum:                               24 maart

Artiesten:           Jochen Otten

Voorstelling:     Troosten

Locatie:               Ons Gebouw Bolsward

Aanvang:            20.30

Voorverkoop:  Expert

Entree:                                Voorverkoop € 15,00

Website:             www.boog-bolsward.nl

 

 

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *