UPDATE: IJsbaan alsnog onderwater (Video)

Was er vorige week nog sprake dat de ijsbaan dit jaar niet onder water gezet zou worden, mandag heeft de gemeente besloten dit wel te doen. Dinsdag morgen is men begonnen met het vol pompen. Het blijkt ook dat een aantal inwoners van Bolsward gebeld hebben met de gemeente met de vraag hoe het komt met de ijsbaan deze winter.

(Filmverslag bij lees meer)

Voorzitter Tonny Ferwerda laat TV Bolsward weten van niets te weten en dat het bestuur van de ijsbaan vereniging in ieder geval niets gaat doen en ook zeker niet de verantwoordelijkheid gaat dragen, inmiddels heeft wethouder Pieters aangegeven dat de verantwoordelijkheid bij het gemeente bestuur ligt. Het meningsverschil over de veiligheid rondom de grote vijvers blijft vooralsnog onopgelost en zoals het nu lijkt zal het volledige bestuur in de ledenvergadering van 6 december aftreden.   

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.