IJs slachtoffer aan het woord

Rutger Woolthuis was één van die duizenden schaatsliefhebbers die enkele weken geleden volop genoot van het ijs in de Friese vaarten en de stadsgrachten. Totdat hij in contact kwam met één van de vele bruggen in Bolsward.

Rutger:”Hoe ziet het eruit”, vroeg hij rustig aan een schaatser. “Hij stamelde wat onverstaanbaars, maar zijn geschrokken blik zei genoeg. Ik voelde op mijn hoofd en bekeek vervolgens mijn bebloede hand terwijl ik stamelde: “Niet goed dus.”

” Weet je een dokter in de buurt?”  Hij beschrijft zijn verhaal op de website van het weekblad van de Technische universiteit van Delft. En de belangrijkste conclusie? “Normaal zijn noorderlingen stug en nuchter, maar als de nood aan de man is gaan ze zonder te aarzelen voor iedereen door het vuur.”

Lees zijn hele verhaal op Tu Delta

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.