Iedereen onder de paraplu van SC Bolsward

Iedereen is welkom bij sc Bolsward, dus ook de G-spelers. Zij staan inmiddels midden in de vereniging.

G-voetbal is voetbal voor mensen met een beperking en de leiding is een actie gestart. “Het doel van de actie is om geld op te halen zodat het G-Team volgend jaar in de noordelijke competitie kan meedoen”: Aldus René Bootsma, één van de leiders van het G-team.

Bootsma: “Men kan ons steunen door  het kopen van de SC Bolsward paraplu, voor slechts 10 euro steunt men onze spelersgroep”. De naam van de actie is”Iedereen onder de paraplu van SC Bolsward”.

Binnenkort gaat men langs de deuren en vanaf volgende week zijn ze ook te koop van sporthuis van der Feer. En het gaat snel, want de eerste bestelling van 100 paraplu’s is al uitverkocht.

Foto: Jan H. Kroese

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.