Iedereen in de wolken met Kinderopvang De Bron/ De Blinker!

Stichting Kinderopvang Friesland bestaat ruim 30 jaar en verzorgt kinderopvang in tal van gemeenten in Friesland.  

Ook in Bolsward, aan De Blink 1-5, heeft SKF een prachtige locatie. Ouders, verzorgers, kinderen… Iedereen is in de wolken met ons kindcentrum! Lekker dichtbij huis, kleinschalig, met het gevoel van ‘thuis’. Veilig, vertrouwd en betaalbaar.

SKF werkt als 1 team samen met de basisscholen De Bron en De Blinker Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, basisschool en buitenschoolse opvang. We hebben alles in huis. In 1 gebouw. Een mooi kindcentrum waar peuters, kleuters en jonge kinderen zich prima kunnen ontwikkelen. Ononderbroken,
zonder drempels en onnodige hobbels.

Van het kinderdagverblijf gaat je kind naar de peuterspeelzaal, van daaruit naar de kleuterschool en de basisschool. Na schooltijd en in de vakanties is er de mogelijkheid van flexibele buitenschoolse
opvang. In overleg is er veel mogelijk. En alles is dichtbij huis. Ideaal! Samenwerken met de peuters, de kleuters en de basisschool, aansluiten bij dezelfde thema’s, 1 plek waar je de kinderen brengt en ophaalt.

Op het KDV en in de peuterspeelzaal worden kinderen van 0 tot 4 jaar opgevangen door gediplomeerde leidsters. Wij werken met een vast dagritme, eten gezellig met elkaar en doen allerleiactiviteiten. Dat is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Aan de hand van thema’s van o.a. het programma Uk & Puk – gaan
we met de peuters van alles ontdekken en spelen we heel wat af. Binnen of buiten, op twee prachtig ingerichte schoolpleinen.

Op basisschool De Bron/De Blinker verzorgt SKF ook buitenschoolse opvang(BSO). Voor kinderen in de leeftijd van 4 -13 jaar. Uiteraard voor en na schooltijd, maar ook op vrije middagen en in de vakantie. Er is alle ruimte voor rust,creativiteit, sport en spel. Op de BSO zijn altijd vriendjes en vriendinnetjes om mee te spelen. De leiding bestaat uit een vast team met gediplomeerde leidsters en stagiaires. Dat is voor de kinderen duidelijk en vertrouwd.

Vragen?
Heb je vragen? Over KDV, POV of BSO? Kom dan gerust langs. We zijn van maandag t/m vrijdag open van 7.00 -18.15 uur. Adres: De Blink 1-5 in Bolsward (in basisscholen De Bron en De Blinker). Je kunt ook bellen met Marleen van der Zee, de locatiemanager van SKF in Bolsward. Telefoon: 06-13492710.

Ook kun je haar mailen:

of  een kijkje nemen op de website

[pro_ad_display_adzone id=”11964″}

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.