Identiteit TV Bolsward in geding (update)

Zowel het logo als de naam van de facebookpagina zijn dermate aangepast dat het bestuur van TV Bolsward geen problemen meer ziet.

Sinds maandag is er een nieuwe facebookpagina actief onder de naam TF Bolsward.

De Facebookpagina plaats het nieuws uit Bolsward met een kwinkslag en lijkt wat dat betreft veel op speld.nl. Daar wordt het nieuws zo gebracht dat mensen het soms geloven. In die zin zien het bestuur en de vrijwilligers van TV Bolsward geen enkel kwaad in TF Bolsward. Waar het bestuur wel moeite mee heeft, is dat de Facebookpagina gebruikt maakt van een bijna identiek logo en van bijna identieke namen (TF Bolsward / Ton Fissa) als TV Bolsward.
“Dat kan voor verwarring zorgen en dat is iets wat we niet willen. We hebben inmiddels contact gezocht met de beheerders van TF Bolsward, maar we hebben nog niets gehoord. We hebben dan ook geen idee wie er achter deze website zit”: Aldus Ton Visser, voorzitter van Stichting TV Bolsward. “Op zich is dat ook niet belangrijk. Wij houden wel van een grapje maar we willen beslist niet dat onze identiteit in het geding komt,” aldus Visser.

Het bestuur ziet dan ook graag dat TF Bolsward de namen TF Bolsward, TonFissa en het logo aangepast. Visser benadrukt dat TV Bolsward er met de makers van de website uit wil komen. “Maar dan moet TF Bolsward wel reageren,” aldus Visser.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.